Sport-tv tarjoaa jokaiselle jotakin

Onko yrityksen virkistyspäivä lähestymässä tai haetko tiimisi kanssa rentouttavaa illanviettopaikkaa? Vaihtoehtoja on nykyään tarjolla paljon, ja sopivan paikan valinta riippuu monista tekijöistä. Luontoretkeily ja elämysten haku luonnosta sopii ryhmille, joiden jäsenillä ei ole juurikaan liikuntarajoitteita ja jotka voivat olla poissa kotoa tai töistä vaikka koko päivän. Isommat elämyspaketit ovat usein myös suhteellisen hintavia. Jos tiimi on heterogeenisempi ja aikaa on rajallisemmin, toimii virkistävänä tapaamispaikkana vaikkapa kaupunkialueella sijaitseva urheilubaari. Usein budjettikin pysyy maltillisempana.

Isot monitorit ja viihtyisät tilat

Jos ryhmä valitsee kokoontumiselleen urheilubaarin, on aktiviteettien tarjonta parhaimmillaan hyvinkin laaja-alaista. Sport-tv, joka näyttää useita urheilukanavia isoilta monitoreilta, lienee urheilubaarien mittavin vetonaula. Mutta hyvin varustetussa urheilubaarissa on tv:n lisäksi usein myös pieniä harrastuspisteitä. Tällaisia voivat olla perinteisten tikkojen tai darts-tikkojen heittäminen, biljardi tai jokin muu pöytäpeli, minigolf tai joskus jopa keilaus. Myös ruokailu järjestyy, monipuolisesta juomatarjonnasta puhumattakaan.

Sport-tv tarjoaa monenlaista urheilua kaikille kansallisuuksille. Etenkin jalkapallon kansainväliset turnaukset houkuttelevat väkeä urheilubaarien isojen monitoreiden ääreen jännittämään yhdessä suosikkijoukkueen menestystä. Suomenkin kaupungeissa urheilubaarit toimivat vetonaulana myös kansainväliselle katsojakunnalle.

Helppo valinta firmalle

Heterogeeninen työyhteisö on rikkaus, mutta samanaikaisesti se voi olla haasteellinen virkistystapahtumaa suunniteltaessa. Joskus budjettikin on rajallinen, minkä vuoksi pidemmät virkistysmatkat on jätettävä väliin.

Jokaisella on varmaankin oma mieliurheilulaji, jota joko itse harrastaa tai ainakin mielellään katsoo. Tästä syystä urheilusta löytyy aina keskusteltavaa. Se on aihe, joka yhdistää ihmisiä, olipa kansallisuus, ikä, maailmankatsomus tai sukupuoli mikä hyvänsä.

Hyvin varustettu ja asiakaskuntaansa laajasti palveleva urheilubaari panostaa laadukkaaseen urheilutelevisiotarjontaan. Kaikkien urheilukanavien hankkiminen yksityiskotiin on hintavaa, joten on hienoa, että laaja urheilukanavien tarjontaa löytyy urheilubaarista. Tiukan urheilukilpailun äärellä yhdessä jännittäminen on parhaimmillaan mitä antoisin ja virkistävin hetki työpäivän päälle.

Yritysten virkistystapahtumat vaativat huolellista suunnittelua, jotta ne sopivat jokaiselle työntekijälle. Se että työntekijä tuntee olonsa tasaveroiseksi kaikkien kanssa, on tärkeää ottaa huomioon. Tässä tehtävässä monipuolinen urheilubaari toimii loistavasti. Yhteiset pikku aktiviteetit, jännittävän urheilukilpailun seuraaminen yhdessä ja maittava ruoka- ja juomatarjoilu ovat mitä parhainta antia työyhteisölle. Groovetown Jack Bar & Billiard tarjoaa tilat yritysten virkistystapahtumien järjestämiseen.

minusta

Harrastuksista, vapaa-ajasta ja urheilusta kertova blogi

Liikunta ja harrastukset tuovat vastapainoa työlle ja koululle ja niillä on myös monia suotuisasti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Harrastuksia on olemassa, mitä erilaisempia, mutta harrastukseksi luokitellaan yleensä kaikki vapaaehtoinen ja säännöllisesti tapahtuva toiminta, jonka tekemisen motiivina on yksinkertaisesti tekemisen ilo, rahallisen korvauksen sijaan. Toisia kiinnostavat esimerkiksi kulttuuriharrastukset, kun taas toiset rakastavat urheilua, yksin tai yhdessä. Jotkut rentoutuvat vapaa-ajallaan puutarhanhoidon parissa, toiset taas tanssien tai musiikin parissa. Mitä tahansa harrastatkin, pääasia on, että se tuottaa iloa ja antaa energiaa. Tervetuloa harrastuksiin ja vapaa-aikaan liittyvän blogin pariin. Täällä voit lukea, kommentoida ja keskustella kaikesta harrastusten ja vapaa-ajan maailmaan liittyvistä asioista ja ehkä myös löydät inspiraatiota uuden harrastuksen aloittamiseen.

Haku

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

11 May 2023
Onko yrityksen virkistyspäivä lähestymässä tai haetko tiimisi kanssa rentouttavaa illanviettopaikkaa? Vaihtoehtoja on nykyään tarjolla paljon, ja sopi

13 June 2022
Sähköpyörä on yhä useamman vaihtoehto hankittaessa uutta polkupyörää. Siinä missä sähköttömien polkupyörien myynti pysyy tasaisena, kasvaa sähköpyörie

9 May 2022
Oletko jo valmis venekauden alkuun? Riippuen siitä miten olet säilyttänyt venettäsi talvikauden ajan, voi veneen vesillelasku olla iso operaatio. Yksi

tag